Uslovi za korišćenje servisa internet stranice nd.srbijadanas.com

You are here

Ovaj dokument predstavlja Uslove korišćenja za web stranicu nd.srbijadanas.com (u daljem tekstu ''ND''). Da biste koristili ND morate pročitati i prihvatiti ove Uslove korišćenja. Uslovi korišćenja ND mogu se izmeniti bilo kada i bez najave, a promene stupaju na snagu onog dana kada se objave na našoj internet stranici.

 

I. Obaveze korisnika

 

ND mogu koristiti osobe ženskog pola stare najmanje 18 godina. Pristupanjem ND saglasni ste da razumete sve odredbe Uslova korišćenja i da imate najmanje 18 godina, odnosno da ste punoletna osoba ukoliko ND pristupate iz države gde 18 godina nije granica punoletnosti. Korišćenjem ND možete doći u kontakt sa tekstualnim, audio, video materijalom i ostalim materijalima namenjenim isključivo punoletnim osobama.

 

 

I.1 Otvaranje profila ND

 

Otvaranje profila ND je besplatno za sve korisnike, kao i služenje funkcionalnosti portala.

 

II. Obustava ili uskraćivanje korišćenja ND

 

Ukoliko želite da prekinete korišćenje ND, treba da izbrišete svoj profil. Za postupak brisanja profila je neophodno da nam pošaljete email sa sledećim naslovom ''Brisanje profila'' na urednici@srbijadanas.com. Mail mora biti poslat sa email adrese koju ste koristili prilikom registracije profila. Brisanje profila je nepovratna akcija. ND zadržava pravo da bilo kom korisniku bez prethodne najave izbriše profil i uskrati članstvo.

 

III. Nedopuštene aktivnosti i sadržaji:

 

- Objava sadržaja koji krše postojeće domaće zakone o informisanju. Strogo je zabranjena objava sadržaja kao što su rasistički, uvredljivi, preteći, pedofilski ili sadržaji koji na drugi način prikazuju decu.
- Lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge osobe
- Objavljivanje sadržaja zaštićenih autorskim pravom
- Objavljivanje promotivnog i reklamnog sadržaja
- Objavljivanje tuđih ličnih podataka

 

 

ND zadržava pravo, ali se ne obavezuje da će obrisati sadržaj koji krši Uslove korišćenja.
ND takođe zadržava pravo delimičnog ili potpunog brisanja sadržaja koji je korisnik objavio, bez upozorenja i iz bilo kog razloga, te preduzimanje odgovarajućih pravnih koraka protiv korisnika koji je prekršio Uslove korišćenja.

 

IV. Zaštićeni sadržaj na ND

 

- ND sadrži vlasničkim pravima zaštićeni materijal koji se ne sme kopirati, menjati, prenositi, distribuirati, prikazivati i prodavati bez izričitog pismenog dopuštenja
- Korisnici su individualno odgovorni za sadržaje koje objavljuju na ND, što uključuje sadržaje koji su potpuno ili delimično dostupni svim korisnicima.
- Prihvatanjem Uslova korišćenja korisnici su saglasni da ND ima sva prava na korišćenje materijala objavljenog na ovim stranicama.
- Prihvatanjem Uslova korišćenja korisnici su saglasni da im ND povremeno može dostavljati reklamne materijale na isključivo registracijski mail.

 

V. Odricanje od odgovornosti

 

ND ne garantuje dostupnost svojih sadržaja i usluga u svako vreme i sa svakog računara i/ili operativnog sistema. Svi sadržaji i usluge objavljeni su u najboljoj nameri, ali bez ikakve garancije tačnosti i funkcionalnosti. ND ne snosi odgovornost za direktne ili indirektne štete nastale korišćenjem svojih sadržaja i usluga.