Info

You are here

Na ovoj strani pronaćićeš korisne informacije o prednostima koje ti pruža kreiranje profila na sajtu NAJLEPŠE DEVOJKE, kao i informacije o načinu kreiranja, samostalnog uređivanja tvog profila i značenju statusa: KANDIDATKINJA, MODEL i TOP MODEL.
 

Zašto da kreiram profil?
 

Ukoliko se pridružiš našoj mreži najlepših devojaka, koristiš priliku da se pokažeš u najboljem svetlu i privučeš pažnju naših partnerskih modnih agencija i fotografa. Tvoj profil, zajedno sa fotografijama koje samostalno možeš da dodaješ ili brišeš promoviše tebe i tvoju lepotu.

Cilj web sajta "Najlepše Devojke" jeste da pomogne devojkama iz regiona da pokažu svoju lepotu i privuku pažnju modnih agencija iz regiona.

Zato nam se pridruži - kreiraj profil i povećaj svoju prisutnost na internetu!
 

Kako da kreiram profil?
 

Profil možeš kreirati brzo i lako! Potrebno je prvo da se registruješ. Do strane za registraciju možeš doći klikom na ovaj link: www.srbijadanas.com/najlepsedevojke. Postoje dva načina kreiranja profila:
 

1. Kreiraj profil ručno

2. Kreiraj profil preko Facebook-a (ukoliko već imaš registrovan Facebook profil)
 

Izaberi jedan od dva načina, popuni potrebna polja i možeš da počneš sa dodavanjem fotografija, uređivanjem profila - promovisanjem svoje lepote!
 

Kako da dodajem fotografije i menjam svoj profil?
 

Nakon logovanja na svoj profil, biće ti dostupna opcija "Izmeni". Na toj strani prikazani su svi podaci koje si unela prilikom kreiranja profila koje možeš izmeniti ukoliko želiš, kao i polja za unos fotografija.
 

Fotografije možeš uneti vrlo lako: Na strani za izmenu profila nalazi se i sekcija za dodavanje fotografija. Klikom na "Choose file" vrši se izbor jedne ili više fotografija (više fotografija bira se zadržavanjem CTRL na tastaturi + selektovanje željenih fotografija klikom na levi taster miša). Nakon odabira fotografija, potrebno je da klikneš na "Pošalji". Na kraju, ne zaboravi da sačuvaš izmene na profilu!

Fotografije možeš obrisati klikom na dugme "Ukloni" pored željene fotografije.
 

Kako se postaje model/top model na sajtu najlepše devojke? Koje su razlike između kandidatkinje, modela i top modela?
 

Na sajtu NAJLEPŠE DEVOJKE, profili devojaka imaju tri različita statusa:
 

1. Kandidatkinja

2. Model

3. Top model
 

Nakon što otvoriš profil, postaješ kanditatkinja i učestvuješ u audiciji za modela/top modela. Na osnovu broja lajkova tvog profila, možeš biti unapređena u modela/top modela.

Što više lajkova sakupiš na svom profilu, to su veće mogućnosti za unapređenje!

Savetujemo ti da redovno deliš svoj profil na fejsbuku i na taj način povećaš broj lajkova i šansu da postaneš model/top model.
 

Pravilnik ponašanja
 

Srbija Danas zadržava diskreciono pravo izbora komentara, kao i pravo na skraćivanja komentara.
 

Komentari koji nisu u skladu sa zakonom o javnom informisanju neće biti objavljeni (član 38: Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo.).
 

Komentari koji se ne odnose na vest koju komentarišete, kao i oni koji predstavljaju reklamu neće biti po automatizmu objavljeni.
 

Komentari pisanim isključivo velikim slovima neće biti po automatizmu objavljeni, jer po internet bontonu pisanje velikim slovima asocira na vikanje.
 

Prednost će uvek biti data komentarima koji su napisani bez pravopisnih i gramatičkih grešaka. Komentari koji nam skrećete pažnju na pravopisne, gramatičke i tehničke greške biće prosleđeni urednicima. Zahvaljujemo vam se na vašem trudu da nam ukažete na greške.
 

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove portala Srbija Danas.
 

Bilo kakvo uznemiravanje djevojaka javno ili putem privatnih poruka je strogo zabranjeno! Mole se devojke koje dobiju privatne poruke oznacene kao Spam da obaveste urednike portala kako bi smo mogli da obavestimo nadležne organe o takvom ponašanju.
 

Za sva dodatna pojašnjenja možete da se obratite urednicima portala na email adresu : urednici@srbijadanas.com
 

Portal Srbija Danas zadržava pravo promene pravilnika bez prethodnog obaveštenja korisnika.
 

Hvala vam na razumevanju.